Workshops

Leer de basis van het schminken

Ballonnen

Workshops
voor iedereen

Ontdek onze op maat gemaakte workshops, bestaande uit één sessie van 3 uur voor algemene workshops en 2 uur voor kinderworkshops. Na een grondig overleg richten we ons dieper op een specifiek onderwerp, zodat we alle waardevolle inzichten kunnen benutten.

Als u specifieke wensen heeft of ergens tegenaan loopt, bieden deze workshops de ideale gelegenheid om deze uitdagingen aan te pakken.

Houd er rekening mee dat onze workshops uitsluitend op locatie worden gegeven. Zorg zelf voor een geschikte ruimte met een ruime tafel en stoelen om het maximale uit uw workshopervaring te halen.

Kennismaking
Basis Schminken

Bij Happy Color Faces, Happy Bloens ontdek je op een leuke manier hoe je gezichtjes kunt schminken. Er wordt voldoende tijd genomen om je de nodige aandacht te geven, zodat je de basisvaardigheden van het schminken onder de knie krijgt. De lessen vinden plaats in kleine groepen, zodat elke deelnemer de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is voor een optimale leerervaring. Heb jij ook zin om aan deze creatieve reis te beginnen?

Wat gaan we doen?

Tijdens onze creatieve workshop gaan we samen aan de slag met het maken van mooie krullen, strakke lijnen en subtiele druppels. We beginnen met deze basisoefeningen en gaan vervolgens verder met het leren blenden van kleuren en het maken van leuke bloemetjes met twee kleuren. In het laatste deel van de workshop, dat 1 tot 1,5 uur duurt, gaan we dieper in op het creëren van één tot twee unieke ontwerpen.

Er word gezorgd voor alle materialen die we nodig hebben, maar als je zelf al iets hebt, mag je dat natuurlijk ook meenemen en gebruiken.

Deze interactieve workshop is een geweldige gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren en op een creatieve manier bezig te zijn!

Workshop
Onestroke / Splitcake

Ontdek de magie van regenboogkleuren en leer prachtige ontwerpen creëren met onze workshop! Hoewel enige ervaring met schmink handig kan zijn, is het niet vereist. Tijdens deze introductieworkshop worden de technieken van regenboogschmink (onestroke/splitcakes) uitgelegd. Onestroke/splitcakes zijn doosjes met verschillende kleuren schmink waarmee je verbluffende effecten kunt bereiken.

Je leert hoe je een platte penseel moet laden en gaat ook aan de slag met een kattentongpenseel en een angle brush. We focussen op eenvoudige designs die je zult oefenen op de arm of op oefensheets. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze workshop biedt een boeiende kennismaking met het creëren van prachtige schminkontwerpen met regenboogkleuren.

Workshop
Kinderfeestje Schminken

Ontdek een unieke en leuke manier om het kinderfeestje vanaf 7 jaar te vieren met onze schminkworkshop! Geschikt voor zowel jongens als meisjes, bieden we diverse thema’s zoals prinsessen, piraten, vlinders, tijgers en meer.

Tijdens de workshop krijgen de kinderen een korte uitleg over verschillende schminkmaterialen voordat ze direct zelf aan de slag gaan. Diverse schminktechnieken worden uitgelegd terwijl de kinderen op elkaar oefenen, wat zorgt voor een interactieve ervaring. Ook het oefenen op benen en armen behoort tot de mogelijkheden.

Om de workshop goed af te stemmen op het feestthema, horen we graag van tevoren welke twee thema’s de voorkeur hebben. We werken in kleine groepen van maximaal 8 kinderen, zodat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt voor een optimale leerervaring. De workshop duurt 2 uur en belooft een feestelijke en creatieve activiteit te zijn voor de jarige en zijn of haar vrienden!

BELANGRIJK!

De workshop wordt georganiseerd bij een minimum van 4 deelnemers.

Het maximale aantal deelnemers is 6 volwassen.

Alle benodigde materialen zijn inbegrepen bij de workshop.

De workshop wordt exclusief op locatie gegeven.

Zowel dag- als avondworkshops zijn mogelijk.

Groepsboekingen zijn bespreekbaar en worden afgestemd op jouw wensen.

Voor de opdrachtgever:

De opdrachtgever dient te allen tijde te zorgen voor de vereiste benodigdheden  op de locatie:

Een veilige en beschutte omgeving.

Een ruime tafel die plaats biedt aan alle cursisten en waarop benodigde materialen geplaatst kunnen worden.

Voldoende natuurlijk daglicht om een optimale leeromgeving te garanderen.

Voorzieningen voor het regelmatig verversen van water, waardoor deelnemers te allen tijde toegang hebben tot fris drinkwater.

Deze voorzieningen dragen bij aan een comfortabele en productieve leeromgeving, waarin cursisten optimaal kunnen profiteren van de aangeboden lesmaterialen en instructies.