Schminken!

Schminken is juist vooral heel erg leuk voor kinderen omdat ze helemaal erin kunnen wegdromen bij hun levendige fantasie! Het is een leuke ervaring. Daarom is schminken zo leuk voor een kinderfeestje.

Schminken op feestjes en evenementen

Niet alleen is schminken in trek bij kinderfeestjes maar denk ook eens aan Familie dagen, Open dagen, Events, Bedrijfsfeesten, etc.

 

Festival Schmink

Bij volwassenen is het vaak met festivals, rond  Halloween en Carnaval ook erg in trek en dan voorziet Happy Color Faces ook graag een gave Facepaint passend bij je outfit!

Heb je een vrijgezellenfeest of een verjaardag of alleen al voor een avondje stappen met vrienden is een mooie gave  Eye design ook een must a have! In veel clubs zoals in Amerika en op Ibiza is het al heel normaal dat je met een mooi Eye design of vele glitters binnenwandelt. Met make-up  en een mooie Eye Design erbij ben je een echte eye catcher, ik zeg why not?!

Kortom: Schminken is voor jong en oud en Happy Color Faces heeft voor ieder wat wils. Ik denk graag met je mee en ben altijd bereikbaar voor vragen en/of ideeën!

Verkleed als Typetje

Om het feest(je) op de te vrolijken is het mogelijk om mij in te huren als typetje . Ik verkleed mezelf in dit kleurrijke pak. 

Voor meer foto’s, neem een kijkje op mijn Facebook pagina