schminken

Kleurrijke creaties voor jong en oud

Ballonnen

Schminken

Schminken betekent pure magie voor kinderen, waarin ze hun levendige fantasie tot leven zien komen! Een onvergetelijke ervaring die elk kinderfeestje transformeert tot een kleurrijk avontuur. Van betoverende themafeestjes tot vrije keuze, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat de feestmagie sprankelen door schmink te combineren met glinsterende glittertattoos en leuke ballonfiguren.

Unicorn
kinderfeestje

Alle magie in één feestje

Ontdek onze nieuwste magie: Unicorn-feestjes! Een magische mix van schmink, glittertattoo, een ballonfiguur en als kers op de taart een Polaroid-foto om thuis te bewaren. Zelfs hair extensions voegen een vleugje glamour toe.

Schminkdesigns Unicorn

Unicorn bling

Glittertattoo Unicorn

Ballonfiguur Unicorn

Hairextension

Polaroid-foto

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Geef jouw kinderfeestje de magische touch die het verdient! 🌈🦄✨

Festival Schmink

Bij volwassenen is festival schmink dé eyecatcher en de magie van het feest, niet alleen tijdens festivals maar ook tijdens evenementen zoals Halloween en Carnaval. Happy Color Faces zorgt ervoor dat jouw festival look compleet is met een fantastische facepaint die perfect past bij je outfit! Laat je betoveren door de creativiteit en maak van elk evenement een onvergetelijke belevenis.

Ontdek de magie van festival schmink en laat Happy Color Faces jouw unieke stijl tot leven brengen. Neem contact op voor een kleurrijke touch bij jouw volgende feest of event! 🌈✨

Workshops

Ongeacht je leeftijd, hebben we de ideale schminkworkshops voor jou. Volwassenen kunnen deelnemen aan onze basis- en onestrokeworkshops, terwijl kinderen plezier kunnen hebben en de kunst van schminken kunnen leren tijdens onze gezellige kinderfeestworkshop.