Glittertattoos

Oogverblindende tattoos voor iedereen

Ballonnen

Glittertattoos

Ontdek de betoverende wereld van tijdelijke Glittertattoos – een sprankelende sensatie voor zowel jong als oud! Deze glittertattoos fungeren als schitterende sieraden op het lichaam, met een uitgebreide selectie aan kleuren glitters voor een verbluffend resultaat en een ongekend hoog bling-bling gehalte.

Plaats ze op de rug, onderrug, boven- en onderarm, of laat ze schitteren op je been of enkel. De combinatie van een nauwkeurige sticker/sjabloon, huidvriendelijke lijm en cosmetische glitters zorgt ervoor dat elke glittertattoo een unieke creatie wordt!

Wat deze glittertattoos extra bijzonder maakt, is dat ze wel 3 tot 7 dagen blijven zitten en zelfs waterproof zijn. Of je nu gaat zwemmen of de regen trotseert, jouw glinsterende creatie blijft stralen.

Maak je evenement compleet door de glittertattoos te boeken in combinatie met andere activiteiten. Ontdek de veelzijdigheid en magie van deze tijdelijke glittertattoos – een absolute must-have voor elke gelegenheid!

Unicorn
kinderfeestje

Alle magie in één feestje

Ontdek onze nieuwste magie: Unicorn-feestjes! Een magische mix van schmink, glittertattoo, een ballonfiguur en als kers op de taart een Polaroid-foto om thuis te bewaren. Zelfs hair extensions voegen een vleugje glamour toe.

Schminkdesigns Unicorn

Unicorn bling

Glittertattoo Unicorn

Ballonfiguur Unicorn

Hairextension

Polaroid-foto

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Geef jouw kinderfeestje de magische touch die het verdient! 🌈🦄✨