Ballonfiguren

Betoverende balloncreaties die gezien mogen worden

Ballonnen

Ballon Figuren

Voeg een vleugje magie toe aan uw feest en/of evenement met mijn unieke ballonkunst! Als ervaren ballonartiest laat ik zowel jong als oud verwonderen met op maat gemaakte ballonfiguren. Of het nu een kinderfeestje, bedrijfsevenement, open dag of winkelcentrumactiviteit is, mijn creaties zorgen voor een bijzondere sfeer.

Op kinderfeestjes wordt de jarige job extra in het zonnetje gezet. Ze ontvangen een schitterende ballonnenkroon en mogen hun favoriete ballonfiguur kiezen. Daarna mogen zij bepalen wie de volgende gelukkige is. Alle kinderen gaan naar huis met een lach en een kleurrijke ballon, want alle gemaakte ballonfiguren mogen natuurlijk mee naar huis.

De magie van mijn ballonkunst kan ook perfect worden gecombineerd met andere opties zoals schmink en glitter tattoos, waardoor uw feest nog meer straalt. Maak van uw feest een onvergetelijke ervaring vol kleur, vreugde en creativiteit. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe mijn betoverende ballonkunst uw gelegenheid naar nieuwe hoogten kan tillen!

Unicorn
kinderfeestje

Alle magie in één feestje

Ontdek onze nieuwste magie: Unicorn-feestjes! Een magische mix van schmink, glittertattoo, een ballonfiguur en als kers op de taart een Polaroid-foto om thuis te bewaren. Zelfs hair extensions voegen een vleugje glamour toe.

Schminkdesigns Unicorn

Unicorn bling

Glittertattoo Unicorn

Ballonfiguur Unicorn

Hairextension

Polaroid-foto

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Geef jouw kinderfeestje de magische touch die het verdient! 🌈🦄✨