Bouke Martens

Eigenaresse van Happy Color Faces te Breda

Hallo ik ben Bouke Martens de persoon achter Happy Color Faces en ik kom graag een onvergetelijke dag bezorgen met mooie herinneringen.

In 2016 heb ik weer het schminken opgepakt na 18 jaar niet meer geschminkt te hebben en ben ik begonnen met het volgen van diverse schminkcursussen en workshops om er weer in te komen. De glimlach die kinderen en zelf geschminkte volwassenen mij geven van mijn creaties, heeft me doen besluiten om weer te gaan schminken en mezelf verder te gaan ontwikkelen op schminkgebied.

Met veel enthousiasme, lol en plezier voer ik mijn opdrachten uit. Ik denk graag met je mee zodat we samen van iedere gelegenheid een geslaagd feest van kunnen maken!

Happy Color Faces komt graag op Kinderfeestjes, Babyshower of een groot evenement, Huwelijk, de jaarlijkse Sinterklaasviering, Personeels dag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen beleven hier veel plezier aan.

Schminken, Glittertattoo / Tijdelijke tattoo en Bellypaint is op ieder feest een succes.

Kinderen blij, Ouders blij.

Zou u graag zelf willen leren schminken, of zoek je een originele workshop dat kan!

Door eenvoudige opbouw van de schminkcursus voor beginners kan iedereen hieraan deelnemen. Iedereen kan het leren dus U ook!!

Informeert u daarom gerust naar de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Happy Color Faces werkt alleen met EU goedgekeurde merken zoals: Superstar, Cameleon, Mehron, Diamond FX en Tag, Sillyfarm Arty Cake, Fusion en Global Colours.

Wij werken graag samen met de volgende Schminkwinkels